Varaukset

Oheisesta kalenterista pääset tarkastelemaan varaustilannetta sekä tekemään alustavan varauksen vuosille 2018 ja 2019. Varaukset pääsääntöisesti  sunnuntaista lauantaihin (=yksi kalenteririvi). Saapuminen sunnuntaina iltapäivällä, lähtö seuraavana sunnuntaina ennen klo 12. Maksimihenkilömäärä residenssissä on neljä henkeä (1 lapsilisävuode mahdollinen).

Välilehden Il Roccolo alta löytyy residenssin ’käyttöohje’ nimellä Talon tavat, jossa ohjeita ja vinkkejä residenssin käyttöön ja asioiden hoitumiseen paikan päällä.

Varaus: Ruksaa haluamasi viikko päivä kerrallaan su-la (=yksi rivi). Täytä henkilö- ja yhteystiedot  ja merkitse details -osioon vielä nimesi ja  varauksesi ajankohta  (esim. Lissu Lahti 1-7.6.2017).  Sen jälkeen täytä kirjainkoodi, ja paina ’send’. Varsinaista kirjautumista järjestelmään ei varaaminen siis vaadi. Varauksen tekemällä sitoudut residenssin sääntöjen (ks. Talon tavat) noudattamiseen.

Viikkohinta vuonna 2018 on edelleen 600€.  Alustava varaus on voimassa  7 vrk (kun varausajankohtaan enintään 3 kk.) ja 14 vrk. (kun varausajankohtaan yli 3 kk.),  ja se tulee voimaan kun varausmaksu 200€ on maksettu (Ålandsbanken FI6366010001092501)

Loppuosan maksu ennen avainten luovututusta (noin 7-10 pv ennen matkaa). Avaimet toimitetaan asuinpaikkakunnasta riippuen  henkilökohtaisesti tai postin välityksellä.

punainen väri=vahvistettu varaus             keltainen väri= alustava varaus

 

Kalenteri latautuu...
captcha

Vastaa