Il Roccolo

Näkymä järvelle

Lago Maggiore on innoittanut taiteilijoita satoja vuosia.

 

Il Roccolo on rauhallinen ja luonnonläheinen tukikohta taiteelliseen luomistyöhön ja vaikutteiden keräämiseen. Se sijaitsee Ghiffassa lähellä  Verbanian kaupunkia  pienimuotoisessa kylämiljöössä. Pohjoisrannalla on valoa ja aurinkoa koko päivän. .

Lago Maggiore on tunnettu kauneudestaan ja monipuolisista maisemistaan. Samassa näkymässä löytyy trooppisia kasveja ja lumihuippuisia vuoria sekä pittoreskeja pieniä kyliä. Alueella  lombardialainen ja piemontelainen kulttuuri kohtaavat alppikulttuurin. Kuvia ja lisätietoja residenssistä linkissä:

Tukikohdaksi Il Roccolo          

                               
Residenssi on suomalaisten kävijöiden käytössä ja se koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, tilavasta näköalakuistista sekä pienestä patiosta. Neliöitä sisällä 73 ja kuistilla noin 20, ja tilaa on mukavasti neljälle hengelle. Residenssissä on täydellinen keittiövarustus astioineen, sekä liinavaatteet. Loppusiivous ja lakanoiden pesut tehdään itse. Keittiössä pysyy hyvä perusvarustus ’käytä ja täytä’ -periaatetta noudattamalla. Tarkempi kuvaus residenssin olosuhteista ja käytöstä Talon tavat valikossa.

Residenssiin kuuluu katettu  autopaikka.

Vastaa